Rod Draka: Představitel Jona Snowa nemá zájem podívat se prequel ke Hře o trůny. A seriál Jona Snowa je u ledu



Proč?

Kit Harington se proslavil jako Jon Snow z fantasy hitovky Hra o trůny a jak asi víte, Rod Draka, jehož druhá řada nedávno skončila, je více méně prequelem k tomuto seriálu. Dalo by se tak čekat, že se na něj Kit Harington podívá, ale ten to v plánu nemá. Důvodem ovšem není to, že byla především druhá řada Rodu Draka přijata poměrně rozporuplně. Má to jiné vysvětlení:

"Prostě se na to nemůžu dívat. Pro mě je to prostě o tom, že jsem tam strávil tolik času. A přeji jim jen to nejlepší. Slyšel jsem, že jsou skvělí a že to funguje skvěle. Ale nemyslím si, že se na seriál někdy podívám a nemyslím si, že se v nejbližších letech podívám na Hru o trůny."

Jde tedy o sentimentální důvody, což se asi dá pochopit, strávil v Západozemí hromadu let. Mimochodem, herec se vyjádřil k tomu, zda se dočkáme spin-offu s Jonem Snowem. A nemá dobrou zprávu. Podle Kita se zatím nepodařilo najít příběh, který by všechny nadchnul a aktuálně tak seriál není na pořadu dne a je možné, že se to v budoucnu změní, ale zatím to tak nevypadá. 

Zdroj: SFFGazette, Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat