Šéf Marvelu reagoval na otázku, zda se v dohledné době dočkáme setkání X-Menů a Avengers


 Co na to Kevin Feige řekl?

Pomalu (velmi) pomalu se mutanti stávají součástí Marvelovského filmového universa (MCU) a spousta lidí se nemůže dočkat toho, až se oficiálně setkají X-Meni s Avengers. A právě na to byl tázán kreativní prezident Marvelu Kevin Feige. Jeho odpověď ale úplně podrobná nebyla, což asi není překvapením:

"Bylo extrémně emotivní na osobním úrovni natočit film s Hughem [Jackmanem] po 25 letech, kdy jsem měl malý podíl na prvním filmu X-Men. A je tu uvědomění toho, že díky různým korporátním dohodám mezi studiovými entitami nyní máme zpět tisíce postav, postav, o kterých jsem upřímně roky nepřemýšlel, protože jsme na ně neměli práva. Nyní, když je máme, je velká zábava nad tím přemýšlet. Naše animovaná série X-Men '97 byla svým způsobem první ochutnávkou toho, kdy se lidé znovu setkají s mytologií X-Menů a jejich příběhy. Reakce na seriál nás ještě více nadchla, pokud jde o zakomponování mýdlové opery a ságy mutantů do MCU."

Nedávno se objevily zprávy, že bychom se v hraných X-Menech určitě měli dočkat Icemana, Angela a Jubilee, ale nebylo řečeno, kdy k tomu dojde. Snad brzy, už čekáme poměrně dlouho.

Zdroj: Discussing Film, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat