Sněhurka: Dalo se to čekat, trailer na novou disneyovku sbírá disliky jako na běžícím pásu


 Není to šokem. 

Hraná verze klasické animované podívané o Sněhurce dostává za uši už hodně dlouho a to ještě neměla premiéru, dočkáme se jí 20. 3. 2025. Proč? Důvodů je několik, například někteří tvrdí, že zlá královna vypadá mnohem lépe než Sněhurka, dalším vadí to, že hlavní hrdinka nemá bělostnou pokožku a jiní brblali, že jsme se údajně neměli dočkat sedmi trpaslíků, ale sedmi banditů (to ale materiály z filmu vyvrátily). 

Dokonce se mluvilo o tom, že Disney stáhne ocas mezi nohy a film zruší, ale to se nepotvrdilo. Ostatně, nedávno se objevil teaser trailer a překvapení se nekoná, čelí drsné kritice (sám o sobě sice není tak hrozný, ale lidé si na něm vylévají svůj vztek vůči filmu). Není řeč jen o komentářích, které jsou někdy hodně za hranicí dobrého vkusu, ale i o tom, že nedávno teaser trailer překonal jednu nelichotivou hranici a to milionů palců dolů (liků měl v době psaní článků něco málo přes 80 000). 

Je otázkou, jak si film povede v kinech, protože negativní kampaň ze strany odpůrců nemá vždy extrémně velký dopad. Ostatně, například Malá mořská víla (2023), která se musela potýkat s hodně nepříjemným (často rasisticky orientovanými) útoky nebyla propadákem. Sice nebyla extrémně výdělečná, byla jen mírně zisková, ale s ohledem na intenzivní antikampaň lze i to považovat za úspěch.


Zdroj: Disney (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat