Spider-Man je v táboře Marvelu, ale my jsme u Sony, poznamenal představitel Venoma



Tom Hardy se rozpovídal o aktuální situaci.

V případě marvelovských postav je to trošku složitější, některé má na starosti Marvel, jiné Sony a další částečně Universal. Původně tu ještě figurovala společnost Fox, ale tu koupil Disney (který vlastní i Marvel). 

Nicméně, v případě marvelovských postav existují dva hlavní filmové světy. Marvelovské filmové universum (MCU) a Sony's Spider-Man Universe (SSU). Právě o tom se rozpovídal představitel Eddieho Brocka / Venoma Tom Hardy:

"Víte, lidé nás budou hodnotit. Marvelovské universum pod dohledem Feigeho (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) si vede opravdu dobře. Spider-Man se vydal do tábora Feigeho u Marvelu. My máme jeden [u Sony]! Pro mě a Kelly (Kelly Marcel, scenáristka filmů Venom a režisérka třetího dílu, pozn. redakce) je důležité využít vše, co tahle příležitost nabízí. Takže v případě třetího [filmu], který Kelly režíruje i píše, jsem mu naprosto oddaný, cokoliv bude potřeba, vyřešíme to."

Podle všeho Venom: Poslední tanec (premiéra 24. 10. 2024) bude filmem, ve kterém se Tom se svou rolí rozloučí (byť se spekuluje, že by se mohl objevit v jiných projektech, ale ne jako hlavní postava) a očividně chce odejít ve velkém. Ale my stále čekáme na setkání Spider-Mana (Tom Holland) v Venoma tváří v tvář.

Zdroj: Forbes, Sony Entertainment (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat