Spider-Noir: Bude to šílené, prohlásil herec


 Lamorne Morris promluvil o svérázné podívané.

Jak asi už víte, chystá se hraný seriál Spider-Noir, ve kterém bude Nicolas Cage působit jako soukromý detektiv/superhrdina v New Yorku třicátých let minulého století a to vše ve stylu noir kriminálek. 

Je to netradiční námět, ale komiksová předloha je skvělá a doufejme, že bude skvělá i její adaptace. A podle všeho bude i hodně netradiční. To naznačil herec Lamorne Morris, který v seriálu ztvární postavu jménem Robbie Robertson:

"No, nemůžu vám toho prozradit příliš. Přísahal jsem, že udržím tajemství. Nicméně, řeknu vám to, že to bude zážitek, jaký nikdo v televizi ještě neviděl. To, co dělají je šílené. Je to opravdu šílené a jsem jednoduše vděčný, že mám příležitost přivést tuhle verzi Robbieho Robertsona k životu. Lidé, kteří mě znají mohou předpokládat, že to bude mít určitý nádech Lamornea, což je důvod, proč jsem dostal tuhle práci. Jak jsem řekl, nemůžu toho naznačit příliš, ale myslím, že fandové budou extrémně nadšení z toho, co uvidí."

Šílené je samozřejmě myšleno v dobrém slova smyslu a ano, samotný námět je unikátní a uvidíme, jestli opravdu budou diváci extrémně nadšení, protože tohle nebude snadné převést na obrazovky. Možné to ale samozřejmě je a my doufáme, že to vyjde.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Deadline, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat