Spletl jsem se, oznámil muž, který obvinil představitele Flashe z obtěžovaní syna

 


O jednu starost méně pro Ezru Millera.

Ezra Miller měl skvěle rozjetou kariéru, ale postupem času se začal vynořovat jeden problém za druhým. Byl osočen z několika přestupků i trestných činů a to i z obtěžování mladíka jménem Gibson Iron Eyes. 

Po několika letech se ale znovu ozval jeho otec Chase Iron Eyes s velmi nečekaným tvrzením:

"Chci k dramatu, ke kterému došlo před třemi lety, kdy jsem podal oznámení a tvrdil, že to vypadá, že Ezra obtěžuje Tokatu, dodat toto. Tohle tvrzení jsem uvedl ve svém vyjádření (v době absolutní války) na základě informací od svědka, který to následně odvolal a prohlásil, že se nestalo nic, co by mohlo být považováno za nevhodné. Proto jsem podání k soudu ihned stáhl. Nyní se snažíme, jak nejlépe umíme, abych se dočkali usmíření, uzdravení a zároveň, abych byl podporujícím otcem. Dokud se má Tokata fajn, my se také máme fajn. Jsou to skuteční lidé, žijí své životy a ve chvíli, kdy se ocitnete ve středu událostí, kdy nemáte žádnou anonymitu, není tu bezpečný prostor, kam byste se mohli ukrýt. Je to zvláštní místo a je nezáviděníhodné. Vyžadujete to hodně, aby člověk začal znovu bojovat."

Ezra asi bude za tohle vyjádření rád, ale bohužel má na kontě další obvinění, která s tímto nejsou nikterak propojena, takže jeho boj ještě není zdaleka u konce a těžko odhadovat, zda si svým svérázným chováním (některé jeho ne úplně ideální aktivity byly prokázány) nepoznamenal kariéru dlouhodobě.

Zdroj: CBM, Warner Bros. Discovery / DC Films (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat