Agatha: Za vším schovaná - Odhalena identita dvou postav, jedna vás nepřekvapí, druhá je šokem



O koho jde? POZOR, SPOILERY!!!

 V marvelovské sérii Agatha: Za vším schovaná nám bylo představeno několik nových postav, ale u některých nebyla (zatím) odhalena jejich pravá identita. Například jedinec, kterého ztvárňuje Joe Locke, je označován jen jako Teen, ale zatím nevíme, kdo to je. Respektive většina z nás tuší, že mluvíme o Billym Maximoffovi/Wiccanovi, ale seriál nás nechává tápat. 

Ne ovšem oficiální hračky, které se projektu týkají, ty potvrdily, že se jedná o Wiccana (někteří sice věřili, že jde o syna Agathy Harkness, ale to neplatí). A nejen to, odhalily i překvapivou identitu kouzelnice jménem Rio Vidal v podání Aubrey Plaza.

U té se spekulovalo, že jde o někoho víc, než se na první pohled zdá, speciálně pak poté, co vyšlo najevo, že bude k vidění ve více marvelovských projektech. A není divu s ohledem na to, že podle všeho je Rio Vidal ve skutečnosti samotnou Smrtí. 

Jak možná víte, v komiksu jde o extrémně mocnou postavu, které se snažil zavděčit i samotný Thanos, protože k ní cítí lásku. Je očividné, že v tomto případě se příběh Smrti dočkal a dočká změn, ale jedno asi upraveno nebude a to, že jde o velmi silnou a nebezpečnou bytost.

Zdroj: CBM, Marvel Studios / Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat