Agatha: Za vším schovaná - Skvělá postava z nového seriálu se prý vrátí. A kdo přišel s nápadem ukázat odhalené pozadí?



Tak kdo to byl. 

Máme za sebou premiéru nového marvelovského seriálu Agatha: Za vším schovaná a přestože ne každému sedl jeho svérázný styl a jak už to dnes bývá, někteří lidé vsadili na review-bombing, podle nás (a nejen nás, pokud se podíváte na recenze) jde o povedenou podívanou. 

Jedním z velkých pozitiv je i obsazení, jehož členkou je i výtečná Aubrey Plaza v roli tajemné Rio Vidal a dobrá zpráva, podle znalce branže Daniela Richtmana se Aubrey objeví i v jiných marvelovských projektech. Nebylo ale řečeno kterých. 

Mimochodem, Agatha: Za vším schovaná je prvním marvelovským projektem, kde někdo ukázal ženské holé pozadí a to konkrétně titulní Agatha Harkness. Na poměry MCU to byl vcelku odvážný moment a pokud by vás zajímalo, kdo s ním přišel, byla to sama představitelka Agathy Kathryn Hahn:

"No, byl to můj nápad. Myslím, že bylo dobrým nápadem vidět ji, co nejvíce odhalenou a to doslova, což odkazuje na její bezmoc v daný moment. V tuhle chvíli přišla o všechnu svou moc. Tím chci říct, v danou chvíli nemá doslova nic a jde o ilustraci rozdílu mezi daným momentem a tím, že se snaží získat zpět svou moc."

Uvidíme, jak cesta za získáním její magie zpět půjde, ale nám se zatím líbí.

Zdroj: Variety, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat