Agatha: Za vším schovaná - Tvůrkyně prozradila, čím se magický seriál bude lišit od ostatních komiksových projektů

Co k tomu dodala.

Roky vládly superhrdinské filmy a seriály kinům a obrazovkám, ale v poslední době se mluví o únavě z komiksových projektů. A tvůrkyně několika marvelovských projektů, včetně Agatha: Za vším schovanáJac Schaeffer se k tomu vyjádřila:

"Je tu spousta diskusí a rozhovorů o Marvelu. Sleduji to, protože jsem součástí tohoto světa, ale vše má vzestupy a pády, je to jako velké kyvadlo, takže mě to neštve nebo neděsí. Nevím, jestli to existuje. Myslím si, že to, po čem publikum vždy touží je originalita. Víte, všechny příběhy jsou stejné. Všichni svým způsobem děláme to samé. Ale jaký svěží přístup můžeme použít? Kdo je postavou, která nahlíží na dění a která ještě v centru dění nebyla? A to podle mého názoru odlišuje náš seriál. Myslím, že jde o skupinu postav, které obvykle nejsou v centru, ale v případě tohoto seriálu jsou."

Je pravda, že ústřední coven v seriálu Agatha: Za vším schovaná je rozhodně sestaven ze svérázných jedinců a bude zajímavé sledovat to, jak dopadne celý seriál, který je očividně něčím, co Marvel nenabízí úplně běžně.

Premiéra prvních dvou dílů je naplánována na 18. 9. 2024 a to na streamovací službě Disney+.

Zdroj: Total Film, Marvel Studios / Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat