Avengers v seriálové podobě? To by asi nefungovalo, myslí si marvelovský šéf


 Proč ne?

Pokud jde o hrané Avengers, jako jednotlivci (případně dua) se objevují i v seriálových projektech, ale jestliže se bavíme o tom, že se dá dohromady tým, to bylo zatím k vidění spíše na stříbrném plátně. A zdá se, že v seriálové podobě se toho jen tak nedočkáme. Podle jednoho z marvelovských šéfů Brada Winderbauma by to totiž asi úplně nefungovalo:

"V komiksu to udělat můžete. Je to marvelovské universum a neustále se tam dějí epické věci... Ale pokud znáte komiksy, tak víte, že se ve skutečnosti Avengers dají dohromady, aby mohli být rozpouštěni a následně se zase dali dohromady a následně byli znovu rozpuštěni. Je to možné? Ano. Ale z hlediska vyprávění se z toho stává něco ve stylu vzestupu a pádu, což by mohlo být v případě delšího příběhu zajímavé. Ale bylo by to v případě televizního pořadu velmi netradiční schéma."

Brad naznačil, že by bylo v seriálové podobě obtížné nabídnout událost, která by vysvětlila to, že se Avengers dali dohromady a co si budeme povídat, bez ohledu na to, že jsou marvelovské seriály drahé, asi by si ani ony nemohly jen tak dovolit povolat do boje tolik hvězd. Film je jedna věc, seriál druhá a byť se někdy rozdíly stírají, zrovna v tomto případě je patrné, že jde o dvě odlišné věci. 

Není úplně vyloučeno, že bychom se toho mohli dočkat, ale očividně to v dohledné obě Marvel nemá v plánu.

Zdroj: CinemaBlend, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat