Batman II: Tvůrce se rozpovídal o příběhu filmu


 Detailů moc není, ale lepší než nic.

Aktuálně se pracuje na filmu Batman II (premiéra 1. 10. 2026) a nedá se říct, že bychom zatím měli k dispozici množství informací. Ovšem, nyní režisér Matt Reevese alespoň naznačil, co můžeme od projektu očekávat, pokud jde o příběhovou stránku:

"Předvedli jsme [scénář] DC a oni jsou velmi nadšení. Ponoří se to hlouběji do epického příběhu korupce a vydá se to na místa, u kterých to [Bruce Wayne] v prvním filmu nepředpokládal. Základy toho, kam to míří jsou v prvním filmu a bude se to rozrůstat způsobem, který předvede zatím neviděné aspekty této postavy. Batman neustále bojuje s těmito silami. Ale tyhle síly nemohou být úplně vymýceny. Takže další film se do toho ponoří hlouběji."

Pokud znáte komiksy o Batmanovi, možná vás napadne jméno organizace, která tahá za nitky v celém v Gothamu a je složena z mocných a bohatých lidí, kteří udělají vše, aby dosáhli svého. A aniž bychom prozradili jejich jméno, naznačíme, že mají rádi jedno zvíře. 

Ale jde pouze o tip, Reeves konkrétně neuvedl proti čemu bude Batman (Robert Pattison) stát. Ale zdá se, že se opět budeme pohybovat ve vodách kriminálky/thrilleru a ne klasické blockbusterové podívané. A to může být dobrá věc.

Zdroj: SFX Magazine, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat