Duchovní otec Terminátora prozradil, že se chystá další (ale odlišný) film. A co si myslí o anime sérii na Netflixu?

 

James Cameron se rozpovídal.

Série Terminátor je na tom, řekněme to hezky, poměrně nevyrovnaně, pokud jde o kvalitu. Ne, že by novější filmy byly všechny úplně hrozné, ale zdaleka se nepřiblížily původním projektům. Ale jde o natolik populární značku, že se tvůrci samozřejmě dál pokoušejí oslovit publikum a nabídnout nové projekty. 

A na tom se nic nemění, duchovní otec série James Cameron prozradil, že se chystá další podívaná, ale měla by být odlišná od toho, co jsme zatím viděli. Co to znamená, to zatím neupřesnil. Ovšem, vyjádřil se k anime sérii Terminator Zero na Netflixu:

"Vypadá to zajímavě. Mám k tomu podobný vztah jako k Terminátor: Příběh Sáry Connorové - jde o příběhy jiných lidí ve světě, který jsem odstartoval a je to pro mě zajímavé. Co si z toho odnesli? Co je zaujalo? Kam s tím míří? Vypadá to, že se vracejí zpátky ke kořenům Soudného dne - jaderné války - a ultimátní časové linie. Zajímá mě s čím přišli. Nyní pracuji na vlastních věcech okolo terminátora. Nemá to s tím nic společného. Podobně jako v případě Terminátor: Příběh Sáry Connorové se dotknou věcí, se kterými si já pohrávám nezávisle. Takže ano, je tu určitá zvědavost. Není to nesnesitelná zvědavost, ale samozřejmě by bylo fajn, pokud by uspěli."

Čísla sledovanosti Terminator Zero nemáme, Netflix je obvykle nezveřejňuje, ale pokud jde o nás, tak se nám série docela líbí. Někteří jí vyčítají, že příliš filozofuje na úkor akce, ale obecně je hodnocena vcelku dobře. 

Zdroj: SFF Gazette, Tri-Star Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat