Hororový expert slibuje, že nový film bude zatím jeho nejděsivější podívanou

 

Mike Flanagan doufá ve velké věci.

Mike Flanagan aktuálně platí za jednoho z nejvýraznějších hororových tvůrců a většina jeho projektů z tohoto žánru je opravdovou lahůdkou. Ovšem zdá se, že nás to nejlepší ještě čeká. Mike se totiž rozpovídal o chystaném remaku hororové klasiky Vymítač ďábla (1973) a nemá malé plány:

"Neulehčujeme si to. Ale vždy jsem měl pocit, že nemá cenu věnovat se značce nebo monolitické záležitosti, pokud tomu nemůžete poskytnout něco nového. O Vymítače ďábla jsem usiloval velmi agresivně, protože jsem byl přesvědčen, že mám něco, co mohu přidat. Jde o příležitost udělat něco, co si myslím, že v případě téhle značky ještě uděláno nebylo - něco, co bude ctít to, co bylo předtím, ale nebude to vystavěno na nostalgii. Jednoduše jsem viděl příležitost natočit ten nejděsivější film, který jsem dosud udělal. Vím, že očekávaní jsou veliká. A nikdo z toho nebyl vyděšenější než já."

Nebude to snadné, původní film je jedním z pilířů žánru a snahy navázat na tuhle podívanou obvykle nedopadly podle představ. Ovšem, pokud má někdo šanci to zvládnout, pak je to Flanagan. 

Jestli se mu to povede, to se dozvíme v kinech v březnu 2026.

Zdroj: THR, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat