Kopnout si do Marvelu je dnes v módě, je k*rva těžké neustále točit dobré filmy, poznamenal představitel Winter Soldiera


Sebastian Stan se rozpovídal o MCU.

Byly doby, kdy každý marvelovský projekt sbíral jednu pochvalu za druhou a diváci o filmech a seriálech od téhle společnosti vysloveně básnili. Pak se ale situace změnila a začalo se objevovat více a více kritiky. Někdy zasloužené, někdy ale úplně ne.

SOUVISEJÍCÍ: I POVEDENÁ AGATHA: ZA VŠÍM SCHOVANÁ ČELÍ REVIEW-BOMBINGU

A právě o útocích na Marvel se rozpovídal představitel Winter Soldiera Sebastian Stan:

"Začalo být opravdu v módě rýpat [do marvelovských filmů]. A je to v pohodě. Každý má svůj názor. Ale [v Marvelu] mají velký vliv na byznys a dovolují nám natáčet i menší filmy. Je to tepna, která se prolíná celou mašinérií Hollywoodu. Naplňuje se více způsoby, než si lidé uvědomují. Někdy jsem ochranitelský, protože mají k*revsky dobré úmysly. Je k*rva těžké natočit znovu a znovu dobrý film."

Jak jsme uvedli, jsme si vědomi toho, že ne každá marvelovka je povedená, ale souhlasíme s tím, že někdy jde prostě jen o snahu být "cool" a kopnout si i do projektů, které nejsou vůbec špatné. Bohužel (a nejen v případě MCU) se dnes stává moderním review-bombing, kdy lidé útočí na filmy a seriály ze společenských a politických důvodů a ne kvůli jejich kvalitě. 

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat