Teorie velkého třesku: Rozhodilo to i Sheldona, Kaley Cuoco by jedno rozhodnutí nejraději vrátila zpět


 Asi tušíte.

Kaley Cuoco v roli Penny byla jednou z hlavních hvězd kultovního sitcomu Teorie velkého třesku a v příběhu zpočátku plnila roli sexbomby, do které se někteří pánové okamžitě zakoukali. Ovšem, po několika řadách přišlo překvapení, kdy se Penny objevila s krátkým účesem a právě o tom Kaley promluvila:

"Já si k*rva ostříhala své vlasy a nikomu to neřekla. Udělala jsem to kvůli nezávislému filmu nazvaném Burning Bodhi a v podstatě přišla na party u příležitosti dotočení [jedné řady] Teorie velikého třesku s krátkými vlasy. Myslela jsem, že když si ostříhám vlasy, strávím méně času v maskérně, i když jsem tým maskérů milovala. A nakonec se z mého pokusu o to, abych tam netrávila tolik času v podstatě stala osina v zadku, protože trvalo mnohem déle upravit mé krátké vlasy. Reagovala jsem na to ve stylu, 'To bylo nejhorší rozhodnutí! Co jsem si myslela?' Myslela jsem, že to povede ze krácení času [v maskérně], protože jsem nesnášela se připravovat. Proto jsem tolikrát měla v šesté a sedmé řadě stažené vlasy. Takže jsem si to nechala ostříhat a skončilo to tak, že to dalo více práce, protože nebylo snadné to upravit."

Jak víme, nový sestřih se stal centrem i několika vtípků a nakonec si herečka stejně nechala znovu narůst vlasy a nás to potěšilo, protože jí to, alespoň dle našeho názoru, slušelo víc. 

Zdroj: USWeekly, CBS (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat