Thunderbolts: Další hitová marvelovská týmovka? Testovací projekce prý dopadly skvěle



Nečekali jsme to, ale jsme rádi.

V případě marvelovky Thunderbolts (premiéra 1. 5. 2025) byla situace dost matoucí, zaznívaly různé informace o tom, že vše nejde úplně podle plánu a tak se začali někteří lidé obávat toho, že půjde o další komiksovku, která nenaplní očekávání. 

Ovšem, nyní se objevily informace týkající se testovacích projekcí, konkrétně o nich promluvil představitel Red Guardiana David Harbour:

"Jsem na tenhle film velmi pyšný, na to, co jsme natočili. Doneslo se ke mně, že interní [reakce] dopadly dobře a těším se na to, až to lidé uvidí. Myslím, že to lidi opravdu překvapí... Myslím, že jde o opravdu bezva směr, kterým se MCU nyní svým způsobem ubírá. A jsem nadšen z toho, že jsem toho součástí."

Je nutné upozornit, že testovací projekce nenabízejí finální sestřih filmu, naopak, právě na jejich základě se edituje daný projekt. Nicméně, pokud jsou reakce během testovacích projekcí pozitivní, pak by se muselo stát něco hodně vážného, aby verze pro kina nedopadla dobře, to by tvůrci museli udělat hodně velký kiks.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat