Co čekat od potitulkových scén třetího Venoma? A Scarlet Witch bude mít překvapivé pouto s Doctorem Doomem

 

Komiksové střípky. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Vypadá to, že ve filmu Venom: Poslední tanec (premiéra 24. 10. 2024) budou dvě potitulkové scény. O té první už jsme něco málo slyšeli, měl by v ní být přítomen Knull (Andy Serkis), tedy "otec symbiontů" a padouch, který bude mít zřejmě v Marvelovském filmovém universu více a více prostoru. 

V další potitulkové scéně se prý dočkáme "starého známého" a to barmana (Cristo Fernández), kterého jsme mohli vidět v potitulkové scéně Spider-Man: Bez domova (2021), kde komunikoval s Eddie Brockem (Tom Hardy). 

Jaký ale budou mít obě scény dopad na budoucnost, to zatím nevíme. 

Když už byla řeč o padouších a antihrdinech, tak víme, že novým zlounem MCU bude Doctor Doom (Robert Downey Jr.). Ale není tajemstvím, že není jediným zloduchem v tomto světě, spekuluje se například o návratu Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). 

A pozor, podle znalce branže MyTimeToShineH se nejen vrátí, ale bude milenkou právě Doctora Dooma, což by z nich udělalo takzvaný power couple a porazit je, to by byl pořádný oříšek. 

Pokud se to potvrdí, šlo by o inspiraci komiksem, kdy Doom a Wanda skutečně tvořili pár, ovšem bylo to v době, kdy Wanda ztratila paměť.

Zdroj: MyTimeToShineH, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat