Daredevil: Born Again - Na internet unikl trailer a je fantastický


 Obligátní upozornění, podívejte se, než to smažou. 

Očekávání v případě Daredevil: Born Again byla a jsou vysoká, ovšem nervozitu mezi fandy vyvolaly zprávy o tom, že projekt musel být v podstatě předělán od základu, protože to údajně nemělo být to pravé ořechové, co si Marvel představoval. 

Obvykle to, že musí být něco výrazně překopáno vyústí v to, že je daný projekt přinejlepším průměrný, ale v případě nového začátku Daredevila chceme (a nejen) my víc než jen snesitelný standard. A zdá se, že by naše přání mohlo být vyslyšeno, protože na internet unikl trailer a nutno říct, že je lepší než jsme doufali. 

Nejen, že nám samozřejmě dělá radost návrat mnoha "starých známých" z marvelovských seriálů pro streamovací společnost Netflix, ale jak bylo slibováno, nový Daredevil bude dospělý, brutální a mrazivý. 

Bohužel je tu ten problém, že Marvel oficiálně trailer nezveřejnil, takže se dá tušit, že bude docházet k jeho mazání ze sociálních sítí, ale snad tu alespoň chvíli vydrží, abyste si ho mohli užít. A my jsme si ho tedy užili naplno. Pro jistotu přikládáme více odkazů, ale nejsme si jisti, jak dlouho budou fungovat.

Premiéra je naplánována na 4. 4. 2025.

Zdroj: Marvel Studios / Netflix (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat