Je pravda, že je blízko premiéra dalšího filmu 300 od Zacka Snydera s Henrym Cavillem?


Spekuluje se o tom. 

Můžete s námi souhlasit, můžete s námi nesouhlasit, ale podle našeho názoru je 300: Bitva u Thermopyl (2006) jedním z nejlepších komiksových filmů (a obecně filmů), které natočil Zack Snyder

Pokračování už jako režisér na starosti neměl (podílel se na něm v jiných rolích), ale v poslední době se začalo mluvit o tom, že by mohl vzniknout další projekt ze série. Ostatně, o tom sám Snyder nedávno mluvil, naznačil něco v tom stylu, že by do toho velmi rád šel. 

Nově se pak začaly objevovat spekulace, že se opravdu chystá projekt nazvaný 300: Born of an Empire. Důvodem bylo to, že se objevila údajná upoutávka, ve které byl k vidění například Rock nebo Henry Cavill.

Ovšem, každý, kdo se o filmy trochu zajímá ihned poznal, že jde o fanouškovský trailer. To sice neznamená, že další projekt 300 v budoucnu nevznikne. Sám Snyder totiž prozradil, že má připravený scénář k dalšímu projektu, nicméně Warner Bros. Discovery o něj údajně nemělo zájem. 

Nicméně, Snyder na něj drží práva, takže není vyloučeno, že by mohla projevit zájem jiná společnost. Ale zatím se nic takového nepotvrdilo. 

Zdroj: TheDirect, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat