Ne, Denzel Washington nebude hrát Dormammua v MCU. A projekt War Machinea není na pořadu dne

Komiksové střípky.

Aktuálně se po internetu šíří zajímavá zpráva a to, že by herec Denzel Washington měl v Marvelovském filmovém universu ztvárnit vládce Temné dimenze jménem Dormammu, kterého jsme už v minulosti viděli a to v digitální podobě a hlasu mu poskytl Benedict Cumberbatch

Nyní se ale mluví o tom, že by se role měl ujmout právě Denzel, dokonce mělo zaznít, že jde o oficiální informaci. Ovšem, nejde a nic takového není aktuálně v plánu. Nebo o tom nevíme.

V plánu naopak byl vlastní projekt War Machinea (Don Cheadle) nazvaný Armor Wars s tím, že se se řešilo, zda půjde o seriál, nebo film. Ovšem, ať to či to, zatím se nic výraznějšího v případě produkce dít nezačalo a sám Cheadle nemá úplně konkrétní informace: 

"Nevím, netuším, jak na tom aktuálně jsou. Myslím, že to prochází množstvím změn a uvidíme, jak to dopadne, uvidíme, jak to je."

Upřímně, víme, že War Machine byl sice vedlejší postava a někteří lidé mají pocit, že neutáhne vlastní projekt, ovšem my věříme, že by to zvládl. Nicméně se obáváme, že se sólovky jen tak nedočkáme.

Zdroj: Production Weekly, TVLine, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat