Nové Avengers zřejmě povedou Captain Marvel a Sam Wilson. A druhý Joker prý propadl, protože tvůrce ignoroval DC


Komiksové střípky.

Poté, co byl představitel Kanga Jonathan Majors uznám vinným z několika trestných činů, například napadení, musel Marvel změnit plány a novým padouchem v Marvelovském filmovém universu bude Doctor Doom (Robert Downey Jr.). 

Změn se ale dočká i tým Avengers s tím, že bude mít nové vůdce a vypadá to, že by jimi měli být Captain Marvel (Brie Larson) a nový Kapitán Amerika (Anthony Mackie). 

To je rozhodně velmi rozdílná dvojka, ale neříkáme tím, že by nemohla fungovat. 

Dobrou zprávou pak je to, že Marvel údajně (a očekávatelně) chce mít Hugha Jackmana (Wolverine) v co nejvíce filmech. 

Nic společného s DC?

Zatímco první Joker (2019) byl překvapivým miliardovým hitem, pokračování z letošního roku se dočkalo velmi drsných recenzí a až překvapivě malých tržeb. 

Důvodů je asi několik, ale proslýchá se, že jedním z nich je i to, že měl tvůrce obou filmů Todd Phillips odmítat jakékoliv návrhy ze strany šéfů DC Petera Safrana a Jamese Gunna a více méně neřešit, co chtějí a očekávají fandové. 

Zdá se tedy, že se vydal svou vlastní cestou, ale šlápl vedle. Není úplně ideální, když studio až příliš "kecá" do filmu, ale úplně ignorovat rady (speciálně, když dané osoby komiksovému žánru rozumějí), to asi také není to pravé ořechové.

Zdroj: The Cosmic Circus, CBM, Disney+ /Marvel Studios (úvodní fotografie)









Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat