Odklon od komiksu, Doctor Doom nebude mít komplexní vztah s Mr. Fantasticem, ale s někým úplně jiným



Tušíte?

V komiksu pojí Fantastickou čtyřku, specificky pak Mr. Fantastica a Doctora Dooma zajímavý vztah, který by se dal definovat jako (ne)přátelství. Ale zdá se, že ve filmové podobě tomu bude jinak. Podle insidera MyTimeToShineH (skrze CBM) totiž v následujícím filmu Avengers nebude mít tahle dvojka příliš společných momentů a kromě toho, pokud jde o film The Fantastic Four: First Steps (premiéra 24. 7. 2025), tam by se měl Doom objevit jen v potitulkové scéně. 

Nicméně, Doctor Doom (Robert Downey Jr.) bude mít jednoho hrdinu, se kterým bude mít výrazné pouto a podle všeho by jím měl být Spider-Man (Tom Holland), což není překvapením s ohledem na to, že nedávno se objevila spekulace o tom, že se Doom objeví ve čtvrtém Spider-Manovi. 

Je otázkou, co má Marvel v plánu. Možná hodlá využít toho, že Iron Man v podání právě Downeyho si vzal pod křídla Spider-Mana a bude zajímavé sledovat to, že se tahle herecká dvojka opět setká, ale s tím, že Robert ztvární někoho jiného, ale samozřejmě tu může být jiný motiv, zatím můžeme jen tipovat.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat