Projekt Silver Surfera je na dobré cestě. A spin-off k WandaVision Agatha: Za vším schovaná zřejmě dostane svůj spin-off



Komiksové střípky. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Ve filmu The Fantastic Four: First Steps (premiéra 24. 7. 2025) se zřejmě dočkáme Silver Surfera. Podle všeho to bude jeho ženská varianta (jen pro uklidnění, ta v komiksu existuje, nejde o "woke" výmysl filmařů) jménem Shalla-Bal (Julia Garner).

Nicméně, šušká se i o tom, že Marvel hodlá dát v budoucnu prostor i známější verzi Silver Surfera, tedy Norrinu Raddovi. 

Aktuálně znalec branže Daniel Richtman přišel s tím, že Marvel dál počítá se sólovým projektem Silver Surfera (zatím není jasné, zda mluvíme o seriálu, speciálu nebo filmu). Ovšem, nebylo objasněno, který Surfer to bude. 

Na jednu stranu se spekuluje o tom, že Shalla-Bal se objeví jen ve Fantastické čtyřce, nicméně podle všeho sólový projekt dostane na starosti Matt Shakman, který režíruje zmíněnou filmovou Fantastickou čtyřku, což by naopak napovídalo tomu, že bude dál rozvíjet příběh "své" verze surfujícího superhrdiny.

Tak uvidíme, který Silver Surfer nakonec dostane sólovku.

Nejdříve Billy, teď Tommy?

Marvelovská série WandaVision dostala spin-off nazvaný Agatha: Za vším schovaná a byť od určitých lidí čelí review-bombingu, tak se zdá, že jde o úspěch. Důkazem není jen to, že sledovanost je údajně velmi dobrá, ale také informace (ze strany Marvelu zatím nepotvrzená), že by i Agatha měla dostat vlastní spin-off. 

Ten by se měl zaměřit na druhého syna Visiona (Paul Bettany) a Wandy (Elizabeth Olsen) a to Tommyho. V Agatha: Za vším schovaná má výraznou roli postava, zatím známá jako Teen (Joe Locke), což je s vysokou pravděpodobností Tommyho bratr Billy/Wiccan (spekulovalo se, že nejde o Tommyho, ale o syna Agathy, ovšem to bylo více méně vyvráceno) a podle insidera Richtmana nová série bude sledovat osudy Tommyho známého také jako Speed. 

Jak jeho jméno napovídá, má podobné schopnosti jako jeho strýc Quicksilver. Mluvíme tedy o extrémní rychlosti (a pár dalších talentech). A přípravy jsou zřejmě už rozjeté, protože podle všeho o roli jedná Javon Walton.

Zdá se tedy, že výrazný prostor nakonec dostanou všichni členové téhle svérázné rodiny. Wanda má vlastní seriál, chystá se podívaná VisionQuest o Visionovi, Billy alias Wiccan má důležitou roli v Agatha: Za vším schovaná a Tommyho série je zřejmě také vysoce pravděpodobná. A my nejsme proti.

Zdroj: Disney+ / Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat