Superman: Nový představitel Muže z oceli je mnohem těžší než byl v této roli Henry Cavill

 

Snadné to nebylo.

David Corenswet měl i před tím, než se stal novým Supermanem skvělou fyzičku, ale pro roli Muže z oceli bylo nutné nabrat pořádné množství svaloviny a sranda to pro herce rozhodně nebyla:

"Když jsme začali natáčet, neměl jsem 238 (liber, což je cca 108 kilogramů, pozn. redakce). 238 liber bylo mé maximum. Nevešel jsem se do žádných mých kalhot."

Podle Davida nebylo snadné udržet si váhu a navíc to nebyl dobrý pocit, protože nebylo snadné pohybovat se s takovým množstvím svaloviny, na které nebyl zvyklý. 

Přece jen, za pár měsíců skočit na velikost XXL je docela výrazná změna:

[238 liber] bylo vrcholem mého nabírání. A když jsme začali natáčet, pomalinku se mi snižovala váha. Začal jsem natáčet s tím, že jsem měl nějakých 228, 230 [liber]... Vím, že v podstatě šlo o mou výmluvu, abych mohl zjistit, jaké to je nabrat, co nejvíce váhy, kolik jsem byl schopen."

David očividně pořádně dřel v posilovně a hlídal si jídelníček. A jen pro zajímavost, Henry Cavill měl v roli Supermana údajně zhruba 87 kilogramů, ale rozhodně působil mohutněji (proto někteří tomuto údaji nevěří). Zřejmě je to tím, že měří 185 centimetrů, zatímco David 193 centimetrů, takže ten musel nabrat o něco víc, aby měl Supermanovskou konstituci.

Zdroj: Manly Things (Sort Of), DC Films / Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat