Terrifer 3: Jednu scénu málem nezvládl ani představitel brutálního padoucha. Nebylo to kvůli krvi


 Co mu vadilo?

Hororová série Terrifier je neblaze proslulá svou brutalitou a třetí díl není výjimkou s tím, že ho provázejí klasická tvrzení o tom, že lidé omdlévají, odcházejí z kina předčasně a zvracejí. 

A pravdou je, že i představitel ústředního zloducha jménem Art the Clown herec David Howard Thornton měl s jedním momentem problém, ale ne proto, že by byl extrémně brutální:

"Stalo se to v [Terrifier 3], byla to teta Jess. Byla to její smrt. Nezvládám zvracení. A oni přišli se zvracením s pomocí hadice. Použili nějaký druh houbové polévky nebo něco takového. Takže to vypadalo hrozně a zapáchalo hrozně a znělo hrozně. Vydávalo to chrčivý zvuk. Já na to - ne, ne..."

Chápeme, tohle není nic pro slabé žaludky, gumové končetiny a hlavy na natáčení, to se dá zvládnout, ale něco, co připomíná zvratky, to je jiná liga a to platí i pro někoho, kdo ztvárňuje brutálního zabijáka.

Mimochodem, třetí Terrifier boduje. Nejen, že je velmi dobře hodnocen, ale také tržby byly v době psaní článku téměř 42 milionů dolarů při rozpočtu 2 miliony dolarů.

Zdroj: Cineverse (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat