Terrifier 3: A je to tu zase, promítání nového hororu prý provází zvracení, omdlévání a další veselosti


To už jsme slyšeli mnohokrát.

Je to docela časté. Co? Že se objeví nový horor a začnou zaznívat zvěsti o tom, že lidé během něj omdlévali nebo museli odejít z kina. Je to velmi slušná marketingová kampaň, na kterou lidi slyší, a tak není divu, že něco podobného zaznívá i v případě hororu Terrifier 3 (premiéra 11. 10. 2024).

Ovšem zrovna v tomto případě bychom se nedivili, pokud by se během sledování některým slabším povahám takzvaně "zvedl kufr". Přece jen, už první dva díly byly hodně krvavé a podle recenzentů je trojka zatím nejlepším a také nejbrutálnějším projektem z téhle hororové série.

Ta si vždy dávala záležet na tom, aby byla extrémně nechutná a očividně jí to vychází i nadále, protože podle dostupných informací během promítání filmu ve Velké Británii minimálně 11 lidí opustilo kino (z toho většina už během prvních několika minut) a došlo i na zvracení. 

V případě omdlévání si nejsme jisti, jestli je to reálná zpráva, protože si úplně neumíme představit, že se někdo podobným způsobem během sledování filmu zhroutí, ale kdo ví, třeba tomu tak opravdu bylo. 

Nicméně je jasné to, že pokud jste fandové slasherů, tohle je podívaná pro vás a pokud máte slabý žaludek, pak si návštěvu kina si rozmyslete. 

Zdroj: LAD Bible, Cineverse (úvodní fotografie)











Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat