Tom Holland viděl návrhy příběhu čtvrtého Spider-Mana a je nadšen


 To rádi slyšíme.

O tom, jak to bude s filmem Spider-Man 4 jsme toho zatím moc neslyšeli. Respektive nebylo úplně jasné v jaké fázi jsou přípravy. Ale nyní se ozval představitel Petera Parkera / Spider-Mana Tom Holland a má pozitivní zprávy:

"Disponujeme kreativitou a máme nástin [příběhu], které jsou vynikající. Potřebuje to ještě nějakou práci, ale scenáristé odvádějí skvělou práci a četl jsem to před třemi týdny a opravdu mě to nadchnulo. Zendaya a já jsme si sedli a přečetli si to společně a chvílemi jsme díky tomu vyskočili ze židlí. Je to film, který si zaslouží respekt fandů, ale je tu pár věcí, které musíme vyřešit předtím, než se na to opravdu vrhneme. Ale je to vzrušující a jsem z toho nadšen."

Kromě toho herec dodal, že by byl rád, pokud by se objevil další Spider-Man a to Miles Morales s tím, že by Peter byl jeho mentorem, podobně jako byl Tony Stark (Robert Downey Jr.) pro něj. 

Uvidíme, jestli se jeho přání splní, ale zatím to vypadá nadějně. Samozřejmě Tom by asi nepomlouval práci scenáristů, i kdyby to nebylo dobré, ale zní opravdu nadšeně, což nás těší.

Zdroj: CBM, Sony Entertainment / Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat