Ve čtvrtém Spider-Manovi se prý objeví Doctor Doom. A hvězda hitu na Netflixu je novým Green Lanternem


 Komiksové střípky.

Robert Downey Jr. se vrátí do Marvelovského filmového universa, ale tentokrát jako zloduch Doctor Doom. Očekává se, že ho uvidíme v následujících dvou filmech Avengers, ale dá se tušit, že nejen v nich. I tak je ale překvapením zpráva, že by to mělo být i ve čtvrtém Spider-Manovi. 

Informace ohledně téhle podívané jsou vcelku matoucí. Někdy se mluví o tom, že půjde o komornější dobrodružství, jindy, že výrazně multivesmírné, případně, že půjde o kombinaci obojího, takže si nejsme jisti, jestli očekávat něco ve stylu Daredevila nebo Spider-Man: Bez domova (2021). Jednoduše se asi budeme muset nechat překvapit a překvapením bude i to, jakou roli sehraje Doom v příběhu. 

Kdo si možná zahraje Johna Stewarta?

Aktuálně se hodně řešilo to, kdo ztvární Hala Jordana / Green Lanterna v seriálu Lanterns, ale nesmíme zapomínat, že v něm velmi důležitou roli sehraje i jiný Green Lantern, a to John Stewart. A i v jeho případě už víme, kdo ho ztvární (Hala Kyle Chandler). Bude to Aaron Pierre, jehož hvězda vystřelila do nebeských výšin díky akčnímu thrilleru Rebel Ridge (2024) na Netflixu. A nám se rozhodně tahle volba líbí.

Zdroj: CBM, Jeff Sneider, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat