Venom: Poslední tanec - Skvělé rozloučení a Sony v plné síle, první reakce motivují k návštěvě kina



Bude to slušné rozloučení.

Kvalita filmové série Venom není tak vyrovnaná, jak by si fandové asi přáli, ale zdá se, že zřejmě poslední díl, ve kterém bude Eddieho Brocka / Venom ztvárňovat Tom Hardy, nazvaný Venom: Poslední tanec (premiéra 24. 10. 2024) je důstojným zakončením trilogie. První reakce novinářů jsou venku a znějí poměrně kladně. 

Sice se shodují na tom, že to rozhodně není dokonalé a to ani zdaleka, ale to neznamená, že nejde o zábavnou komiksovku. Právě naopak. 

Podle novinářů jde o nejepičtější a nejbombastičtější díl s tím, že máme očekávat, hlavně v závěrečné části to, že se projekt utrhne ze řetězu a půjde o hodně divokou a šílenou jízdu. 

Skvěle funguje chemie mezi Eddiem a Venomem, podle některých vlastně funguje zatím nejlépe a bez ohledu na to, že nový padouch Knull (Andy Serkis) má podle očekávání menší roli, dokáže navnadit na případný budoucí návrat. Pochval se dočkali i Chiwetel Ejiofor a Juno Temple.

Co jistě potěší je to, že Poslední tanec testuje hranice PG-13. Sice se tedy nedočkáme vysněné přístupnosti R, ale drsná podívaná to bude. 

Těšit se máme jak na zábavné vizuály, tak na humor, ale i na to, že je film vcelku emotivní a možná někteří diváci budou mít slzu na krajíčku. 

Pokud tedy máte rádi akční podívané z osmdesátých a devadesátých let minulého století (ke kterým je Poslední tanec přirovnáván) a chcete si užít pořádnou popcornovou jízdu, u které "vypnete mozek", pak je tohle podle novinářů to pravé ořechové.

Zdroj: X/CBM, Sony Entertainment (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat